Ditt pris uppdateras, var god vänta....

Enkel betalning med autogiro

Autogiro är en populär betalningsform som används av över fem miljoner privatpersoner som uppskattar att betala på ett bekvämt sätt. Med autogiro betalas dina räkningar tryggt och säkert helt automatiskt på förfallodagen.

Så enkelt ansluter du dig 

Nyhet! Nu kan du som har e-legitimation eller BankID tryggt registrera ditt Autogiromedgivande direkt på nätet (klicka här).

Ladda ner och skriv ut Autogiromedgivandet

Om du inte använder dig av BankID så kan du istället ladda ner, fylla i och skicka in denna blankett:

Autogiromedgivande (Pdf)

Få blankett hemskickad

Om du inte har möjlighet att skriva ut autogiroblanketten kan vi skicka en hem till dig. Ring oss på 08- 676 97 00 så ser vi till att du får en blankett hemskickad.

Få hjälp av din bank

Om inget av ovanstående alternativ passar dig så kan du gå in på din internetbanken och välja Vardia Försäkring i listan över företag som erbjuder betalning via autogiro. Du kan även besöka ditt bankkontor och få hjälp att välja autogirobetalning för dina försäkringar hos oss.

Viktigt - Om du redan fått hem första och eventuellt din andra faktura via post så ska du först betala in denna. De automatiska dragningarna från ditt konto fungerar sedan för de kommande inbetalningarna. Observera att du som står som försäkringstagare även måste vara kontoinnehavaren.